Ruilen/Retour

RETOURNEREN

 

Retourvoorwaarden

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op Lafayettepalace.com moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

 

 

Als er bij het ontvangst van de artikelen blijkt dat ze niet meer te verkopen zijn als nieuw kunnen wij het retour weigeren. Deze artikelen zullen in dat geval terug worden gestuurd.

 

Uitleg retourneren

Vul op het retourformulier in welke artikelen uit je bestelling je wilt retourneren en met welke retourreden. Dit retourformulier vindt je in je account bij de producten die je besteld hebt. Het invullen van de retourreden is verplicht, eerder kunnen wij de retouren niet in behandeling nemen.

Ruilen

Via onze webshop kan je een artikel niet direct omruilen. Je kunt wel het te vervangen artikel retourneren en het gewenste artikel bestellen en laten bezorgen. Je dient de nieuwe bestelling dan wel te betalen. Wij kunnen helaas niet de bestellingen met elkaar verrekenen.

Geld terug na retourzending.

Na het verwerken van een retour in ons magazijn ontvangt je een retourbevestiging per e-mail maar daarin ook het bedrag wat je van ons terug krijgt. Binnen enkele dagen na dit bericht ontvangt je het retourbedrag terug op dezelfde wijze waarop de betaling heeft plaatsgevonden.

 

Indien je hebt betaald met Klarna Factuur en de factuur al hebt voldaan dan ontvangt je het retourbedrag binnen maximaal 10 werkdagen na het verwerken van je retour terug op de rekening die je doorgeeft.  Als je de factuur nog niet hebt betaald dan vervalt de factuur van deze geretourneerde artikelen automatisch. Je ontvangt van Klarna een nieuwe factuur.

 copyright 2014 - lafayettepalace.com Kvk: 57823065 | BTW: NL356735962B01